top of page

NU KÖR VI!

Uppdaterat: 22 nov. 2022

Förra veckan kom mina superfina träningsleksaker till våra fantastiska hundar hem!

Jycken & Jag är med andra ord numer även ett varumärke som innefattar produkter. Så himla kul och spännande att se hur dessa kommer att tas i mot av er härliga kunder. <3Varför ska man då köpa hundleksaker från Jycken & Jag? Jo därför att dom är sydda med extra stark tråd och rejält handtag med en kraftig expander. De som har fluffig härlig fårpäls är från får som levt ett gott liv och är mulesingfri såklart. I de fall där det sitter en boll, spengummi eller annan leksak i änden på handtaget är dom tandvänliga och sliter inte på hundens tänder i onödan.


Jag hoppas att ni och era hundar ska uppskatta våra hundleksaker i er träning lika mycket som jag, Semlan, Rut, Ronjja och Ulla gör det. Ett tips är att om ni hittar en kampleksak som er hund gillar så finns det massor med fördelar att ha två likadana. Detta är för att tillexempel kunna träna olika bytlekar som är toppen inför många moment i de flesta hundsporter.


I och med den här lanseringen av våra nya hundträningsleksaker så blir även denna splitter nya bloggen presenterad. Här kommer jag att skriva inlägg om produkter men även om hundträning, komma med ett och annat tips samt andra funderingar som ligger mig varmt om hjärtat.

Jag kommer även att ta in en och annan gäst som kommer att bidra med artiklar. Tillexempel recensioner på testa produkter och annat smått och gott. Kom gärna med förslag om du har idéer eller kanske rent av är sugen på att skriva en rad här i bloggen!


Kika i shopen för att se nyheterna!


Varma hälsningar Sofi & Jyckarna.
201 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Valpvecka 2

Comments


bottom of page