top of page
Foto Solnedgång Brygga Fest (1)_edited.jpg

NOSEWORK TÄVLINGSTRÄNING I FLENINGE

Fortsättningskurs för dig som är tävlingsintresserad i Nosework startar i Fleninge i juni.

Vi tänker inte klasser utan utveckling - om ni som ekipage inte utmanar er själv och hunden så finns risken att vi blir sämre istället för bättre;-

Målet är att hela tiden ligga lite före i svårigheterna så att ni slipper hänga kvar i någon klass för att träna i kapp....

Denna kursen passar att gå flera gånger och individanpassas efter deltagande ekipage.

Passa på att boosta era skills inför höstens tävlingar!

Start torsdagar: 27/6 kl. 19.15
Samtliga datum: 27/6, 4/7, 11/7, 18/7

Tid: 19.15 - ca21.00
Plats: Magnerups gård, Fleninge i verkstadsmiljö.
Investering: 1900:-

På denna kursen får ni vid varje tillfälle flera områden (inomhus, utomhus, behållare, fordon - kan bli ett av varje eller ibland fler av något) Vi kommer att töva på olika typer av svårigheter och utmana både hund och förare. Så länge ljuset är med oss kommer vi att jobba med ett till två utomhusområden (bra tillgång till maskiner och långtradare) varje tillfälle!

Vi går även igenom regler och kommer med tips för fortsatt träning mellan tillfällena. Vi kommer att anpassa kursens innehåll till det som ekipagen behöver förstärka för bästa resultat.

Har du gått nybörjarkurs och fortsättningskurs (eller har liknande förkunskaper) och vill fortsätta utvecklas mot tävling tillsammans med din hund i hundsporten nosework? Då är detta den perfekta kursen för dig!

Vi kommer träna i en varm och skön verkstadsmiljö med många finfina möjligheter till kluriga och roliga gömmor.  Det kommer även att finnas möjlighet att önska tema på det som du känner att du och din hund behöver träna mer på. Vi kommer självklart även att köra utomhus.

Lärare/instruktör: Sofi Nilsson, hundinstruktör och noseworklärare samt diplomerad specialsöksinstruktör steg 1 & 2..

Passar alla hundar som kan leta och hitta doften eukalyptus som redan är ute och tävlar eller förare med tävlingsambitioner!

Varmt Välkommen med din anmälan! 

bottom of page